ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Αγαπητοί/ές φοιτητές/τριες,
 
Το μάθημα του Α΄ έτους Υ 101 «Διδακτική Μεθοδολογία», της Δευτέρας 18-10-2021, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στην παρακάτω ηλεκτρονική
(αίθουσα) διεύθυνση: https://zoom.us/my/uowm.eled1Μeeting ID:  940-198-0910
Επίσης, λόγω της εμφάνισης ενός κρούσματος του covid-19 στο Τμήμα την εβδομάδα που μας πέρασε και στο πλαίσιο της υπεύθυνης στάσης όλων μας, παρακαλείσθε οι φοιτητές και φοιτήτριες του Α΄ Έτους Σπουδών να προβείτε σε έλεγχο Rapid Test, ανεξάρτητα αν έχετε εμβολιαστεί ή όχι. Στόχος είναι να ελεγχθούμε όλοι, ώστε να γνωρίζουμε, να παίρνουμε τα μέτρα μας, να αποφύγουμε όποια τυχόν διασπορά του ιού και να είμαστε όλοι ασφαλείς.
Υπάρχει δυνατότητα για δωρεάν Rapid Test στον χώρο του ΕΟΔΥ  Φλώρινας, που στεγάζεται επί της οδού Ηπείρου 26 (Εργατικό Κέντρο Φλώρινας) το Σάββατο και από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 8:00΄- 14:30΄.
Για τους/τις ανεμβολίαστους/ες  φοιτητές/τριες δεν αλλάζει τίποτα στη γνωστή διαδικασία, όπως αυτή ορίζεται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Πρέπει δηλ. να επιδείξουν την Τρίτη κατά την είσοδο τους στους χώρους της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών αρνητικό Rapid Test που πρέπει να έχει διενεργηθεί το νωρίτερο 48 ώρες πριν. Επισημαίνεται ότι οι ανεμβολίαστοι/ες μπορούν μεν να κάνουν δωρεάν  Rapid Test στον χώρο του ΕΟΔΥ, δεν μπορούν όμως σύμφωνα το πρωτόκολλο, να το χρησιμοποιήσουν για την είσοδό τους στο Πανεπιστήμιο.
Σας ευχαριστούμε όλους/ες για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.
Ευχόμαστε υγεία και δύναμη για να πάρουμε πίσω την ακαδημαϊκή μας ζωή!
 
Ο Πρόεδρος του Τμήματος
Ιωάννης Θωίδης